Speedtest! iPhone XS Max vs Samsung Galaxy Note 9

Auteur: , 3 Reacties
Speedtest! iPhone XS Max VS Samsung Galaxy Note 9

In de naam der wetenscha, eh, entertainment.

Je kunt niet echt van een goede vergelijking spreken om twee smartphones met elkaar te vergelijken, wanneer een totaal ander besturingsysteem aan de orde is. Toch is het vermakelijk om te zien hoe de nieuwe iPhone XS Max tegenover de Samsung Galaxy Note 9 wordt gezet. In onze vergelijking waar de specificaties aan bod komen werd al duidelijk dat de Galaxy Note 9 prijstechnisch de winnaar is. Maar hoe zit dat in de praktijk?

Nog even snel de feitjes. De iPhone XS Max heeft de nieuwe A12 chipset, volgens Apple uiteraard de snelste mobiele processor die ze ooit in een iPhone hebben gepropt. Daarnaast heeft de iPhone XS Max 4 GB RAM geheugen, dat is één GB meer in vergelijking met de iPhone X uit 2017. Dat extra werkgeheugen kan bijvoorbeeld de snelheid van multitasking ten goede komen.

YouTuber SuperSaf TV vergelijkt de iPhone XS Max met de Samsung Galaxy Note 9 in een speedtest. In de test komt naar voren dat de iPhone XS Max soms seconden sneller een game opent in vergelijking met de Galaxy Note 9. De nieuwe processor, werkgeheugen én de optimalisatie van iOS helpen daar zeker bij mee. Check de volledige speedtest hieronder.3 reacties

hier wint de Note 9 en is ook veel eerlijker vanwege gebruik van robotarm

https://www.youtube.com/watch?v=nx90hDwf9JQ
@jantje_555: das de X ….. niet de XS(max)

Dat snelheids ding zal allemaal wel. Al jaren zo dus geen verassing.

Wat me nu wel opvalt is hoeveel helderder en duidelijker het XS beeldscherm Is T.o.v de note. Zeer duidelijk in het wit bijvoorbeeld. Is trouwens ook bij die popcorn phone.

Ook wanneer ik de twee zo naast elkaar zie draaien vind ik de notch beter en een moderner aanzien hebben dan het note scherm.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).