Speedtest: Samsung, Google, OP en LG toppers vs iPhone 7

Speedtest vlaggenschepen
Met enkele verrassende uitkomsten.

Met de aanstaande lancering van de Samsung Galaxy S8 hebben we vrijwel alle vroege 2017-vlaggenschepen bij elkaar. Dat vraag natuurlijk om een onderling wedstrijdje tegen de nieuwste 2016-vlaggenschepen, inclusief de iPhone 7 Plus, de meest krachtige Apple-smartphone op dit moment.

Zijn YouTube-accountnaam zal enige wenkbrauwen doen fronsen, maar toch lijkt de speedtest van EverythingApplePro vrij secuur en professioneel gemaakt te zijn. In onderstaande video zien we de volgende smartphones het tegen elkaar opnemen: OnePlus 3T, Samsung Galaxy S8, iPhone 7 Plus, LG G6 en de Google Pixel. Hoewel de iPhone 7 Plus het ogenschijnlijk op de meeste gebieden wint, zijn er genoeg interessante aandachtspunten te vinden.

Want dat de iPhone uitblinkt in het herladen van apps die op de achtergrond draaien, is algemeen bekend. Dat de OnePlus 3T echter daadwerkelijk competitief blijkt te zijn in sommige aspecten is opmerkelijk, gezien het aantrekkelijke prijskaartje dat om het toestel hangt. De Google Pixel en LG G6 lijken over het algemeen namelijk het onderspit te delven tegen OnePlus’ nieuwste vlaggenschip.

Met de LG G6 komen we dan ook terecht bij de meest teleurstellende smartphone van de vijf deelnemers. Ondanks dezelfde processor als de Google Pixel en OnePlus 3T presteert het apparaat vrij matig. Voor een van de meest recente vlaggenschepen op de markt mag je meer verwachten.

[gv data=”OX4JucpvbJM”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *