Speel als een Stormtrooper in Fortnite! [video]

Speel als een Stormtrooper in Fortnite!
Zo doe je dat.

Epic Games en Star Wars slaan de handen ineen met Fortnite. De game Star Wars Jedi: Fallen Order is uitgebracht en om dat te vieren krijgt het immens populaire Fortnite ook een Star Wars-tintje.

Er is een nieuwe skin uitgebracht in vorm van een echte Stormtrooper uit Star Wars. De cosmetische skin is gratis te downloaden in de Fornite store mits je Star Wars Jedi: Fallen Order hebt gekocht in de Epic Games store. Een slim staaltje marketing, want er zijn ongetwijfeld liefhebbers die de Stormtrooper maar wat graag willen hebben in Fortnite.

Het is niet de eerste keer dat Epic Games zijn Fortnite gebruikt ter promotie van derde partijen. Onder andere Avengers, John Wick, Batman en andere games en films hebben een rol gespeeld in combinatie met Fortnite. Nu is het dus de beurt aan Star Wars.

Maak je niet druk als je de Stormtrooper niet hebt: zoals we al schreven gaat het puur om een cosmetische skin. Je personage zal er niet beter van worden en je hebt dus geen voordelen ten opzichte van een reguliere speler. Check de vide hieronder om de Stormtrooper in Fortnite in actie te zien.

[gv data=”TJwVMhfu200″][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *