Speel PC games op je smartphone met LiquidSky [video]

Auteur: , Geen reacties
LiquidSky

Zin in een potje FIFA of Rocket League op je Galaxy S8?

Vrijwel alles doen we tegenwoordig in de cloud. Zijn het niet onze foto’s, dan slaan we het liefst onze muziek en video’s in de wolken op. Toch is gamen via de cloud nooit echt groot geworden. Het bedrijf LiquidSky wil daar echter verandering brengen met haar nieuwe applicatie.

De startup wil het geen mobiele desktopervaring noemen, maar dat is het eigenlijk wel. Maak je gebruik van de diensten van LiquidSky, dan kun je elke game naar keuze installeren en spelen via je smartphone vanaf welk platform je zelf wilt, van Steam tot GOG en vele anderen.

Een van de voordelen van LiquidSky is dat het op vrijwel ieder apparaat werkt, zolang het maar op Windows of Android 4.4 draait en een goede internetverbinding heeft. Beide platformen zitten nog in een bètafase, dus de kans is vrij groot dat nog niet alles optimaal werkt.

Hoewel alle PC spellen in principe moeten werken, zijn games die een controller vereisen natuurlijk makkelijker in gebruik dan de spellen die op een muis en toetsenbord gespeeld moeten worden. Op dit moment is de dienst gratis te spelen, maar zijn er ook advertentievrije betaalde abonnementen te vinden.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).