Deze speedtest vergelijkt alle iPhones ooit gemaakt [video]

Auteur: , 3 Reacties
speedtest alle iphones

Hoeveel langzamer is de eerste iPhone eigenlijk vergeleken met de iPhone 7 Plus?

We kunnen er geen genoeg van krijgen, speedtesten tussen smartphones. Er wordt altijd maar gesproken over de grote vooruitgangen van smartphones, maar hoe goed zijn de verbeteringen nog echt door de jaren heen? YouTuber EverythingApplePro was hier ook benieuwd naar in het geval van Apple en heeft alle iPhones die ooit uitgekomen zijn vergeleken qua snelheid, in één video. Genieten!

In de video wordt onder andere de opstartsnelheid getest, maar ook hoe snel apps opgestart worden, hoe goed de camera’s zijn bij weinig licht, aantal decibels, touch ID en hoe goed de 15 iPhones met warmte om kunnen gaan. Opvallend is onder andere dat de iPhone 7 het snelste is opgestart, terwijl de 7 Plus pas als achtste is opgestart. Langzamer dan de 5S. Het is verder vooral geweldig om te zien hoeveel de kwaliteit is verbeterd afgelopen 9 jaar.

Bekijk hieronder de speedtest tussen alle iPhones, van de iPhone 2G tot de iPhone 7 Plus.

Benieuwd hoe de iPhone 6S en iPhone 7 specifieker verschillen van elkaar qua snelheid? Bekijk HIER dan de speedtest tussen beide toestellen.3 reacties

En nu op de oorspronkelijke software..
@amg65: True. Maar Apple bied tenminste nog vele jaren na het verschijnen van een model, ondersteuning voor latere versies van het OS. Kan je van de concurrentie niet tot nauwelijks zeggen…
Ook true. Daarom werkt mijn 4 jaar oude iphone 5 nog steeds prima! De 7 kan elk moment komen.. Voor mij in ieder geval een grote vooruitgang, het missen van de headphone jack is wel teleurstellend. Straks heb ik sennheiser dopjes voor mijn macbook, en eventueel nieuw gekochte oortjes voor mijn telefoon… 👎🏼👎🏼👎🏼. Zul je zien dat je voor iets anders weer usb-c nodig hebt.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).