Spoileralert: wij weten de leider na Avengers: Endgame

Avengers-endgame-vervolg
Marvelbaas Kevin Feige verspreekt zich en verklapt te veel.

Het is nog drie maanden afwachten voordat op 26 april Avengers Endgame in première gaat. Eerder konden we de trailer al laten zien en nu is er weer nieuws… Sommigen kunnen niet wachten om te weten hoe het na de endgame verder gaat en anderen willen het liefst nu al het naadje van de kous weten. Voor die laatste categorie liefhebbers hebben we goed nieuws. De eerste groep kan nu nog weg voor we jouw voorpret bederven.

Er gebeurt rond zo’n nieuwe Marvel-film van alles. Een onderdeel van de publiciteitsmachine is het geven van interviews. Ook Marvel’s topman Kevin Feige legt graag uit hoe belangrijk de film voor zijn bedrijf is. Uiteraard ontkomt hij er dan niet niet aan om iets over de toekomst van het bedrijf te vertellen. Dat je dan wel eens onbedoeld meer kan verklappen dan je wilt heeft hij geweten.

Allereerst vertelde hij dat er een dramatische ontknoping van de film wacht. Vervolgens vertelde hij plompverloren dat Captain Marvel de leider wordt na endgame. Inmiddels gaat er ook een Youtube-video in de rondte die claimt dat een en ander bevestigd is.

[gv data=”0QbE9vJyy-A”][/gv]

Deze verhalen sluiten goed aan bij de geruchten over Brie Larson, de actrice die Captain Marvel speelt. Zij zou een contract getekend hebben voor liefst 7 MCU-films. Hier reageerde zij wat cryptisch op dat het aantal niet klopt. Overigens houdt deze plotwending ook in dat Iron Man (gespeeld door Tony Stark) en/of Captain America (gespeeld door Steve Rogers) hun leiderschap opgeven of wellicht zelfs sneuvelen in de strijd. Spannend en wellicht ook in 2019 weer een van de best verdienende films!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *