Spotgoedkope Xiaomi Redmi 9 voor Nederland

Spotgoedkope Xiaomi Redmi 9 voor Nederland

De Nederlandse markt is een budget telefoon rijker in vorm van de nieuwe Xiaomi Redmi 9.

Aantrekkelijke specs met een aantrekkelijk prijskaartje. Al een tijdje probeert Xiaomi deze markt in de Benelux te veroveren. Vandaag doen ze een poging met de introductie van de nieuwe Xiaomi Redmi 9. Deze smartphone klinkt op papier niet zo gek en ook het prijskaartje is interessant te noemen.

Xiaomi Redmi9

De Xiaomi Redmi 9 heeft een 6.53’’ FHD+ Dot Drop-display. Het toestel beschikt over een MediaTek Hello G80 processor. Er zitten vier camera’s op de achterkant. Het gaat hier om een 13 MP, 8 MP groothoek, 5 MP macro en 2 MP dieptecamera. Selfies maken kan met de 8 MP camera aan de voorkant.

Spotgoedkope Xiaomi Redmi 9 voor Nederland kleuren

De 198 gram wegende Xiaomi Redmi 9 heeft een 5.020mAh batterij. Er komen twee varianten op de markt. Met 3 GB werkgeheugen en 32 GB opslag of 4 GB werkgeheugen en 64 GB opslag. Je kunt kiezen uit drie kleurtjes. Namelijk Carbon Grey, Ocean Green of Sunset Purple. De batterij kan snel opgeladen worden dankzij 18W snellaadtechnologie.

Met de nieuwe instapper opereert Xiaomi met de Redmi9 aan de onderkant van de markt. Het instapmodel kost je 149 euro. De 4GB+64GB variant kost 169 euro. Je kunt voor de Redmi9 terecht bij onder andere Coolblue, Belsimpel, Bol en de online Mi Store.

Nog geen reacties

  1. Een vraag van meerdere bezoekers van Apparata.. Als je dan al een nieuwswaardig artikel schrijft, som dan op z’n minst alle specs op in een rijtje onderaan de post. Just a tip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *