Spotify biedt sexy deal aan, maar niet voor ons

Ik wil ook!
Spotify denkt niet aan ons.

Als je dit leest vanuit de Verenigde Staten (en ik weet dat we in elk geval één lezer hebben die Apparata vanuit de States representeert) dan zou je wellicht een zeer sexy deal kunnen ontvangen. Spotify biedt namelijk een ander gratis abonnement aan bij het aanschaffen van een Premium account.

De muziekstreamingdienst werkt namelijk eventjes samen met TV-, film- en serie-dienst Hulu. Wanneer muziekliefhebbers een Premium abonnement afsluiten voor een tientje per maand, dan krijgen ze daar een gratis Hulu-abonnement bij dat geldig is tot en met 10 juni. Sterker nog, ook al heb je al een Premium abonnement, dan kun je de deal alsnog krijgen.

Nu, Hulu is eigenlijk een service die alleen in de V.S. beschikbaar is, maar (met behulp van een VPN) kunnen we hier in Nederland ook wel genieten van de content op het streamingplatform hoor! Wat dacht je van The Handmaid’s Tale, Parks and Recreation, Community, The X-Files, It’s Always Sunny in Philadelphia, Atlanta, Brooklyn Nine-Nine, Scrubs en ga zo maar door. Oh, en de beste anime, One Punch Man, wordt voor het tweede seizoen alleen via Hulu beschikbaar. Dus ja, ik wil ook wel Hulu.

Maar goed, het zou een beetje raar zijn als Spotify een extra abonnement aanbiedt dat alleen via grijze wegen te genieten valt. Desalniettemin zou het tof zijn als het Zweedse bedrijf ook in Europa af en toe dergelijke deals aanbiedt. Spotify Premium en 3 maanden NPO Start Plus? Yes, please!

Lees ook: Aantal Spotify-gebruikers explodeert

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *