Spotify is nu (eindelijk) ook gratis op Windows Phone

Spotify
Ook eigenaren van een Windows Phone kunnen nu gratis aan de slag met Spotify op hun telefoon. Maar zoals altijd kleeft er ook een ‘maar’ aan.

Net zoals de Android– en iOS-versies kun je onbeperkt gratis naar muziek luisteren, maar worden je afspeellijsten wel om de zoveel nummers onderbroken voor reclames. Waarom Windows Phone zo lang op de update heeft moeten wachten is niet bekend, maar de app is vanaf vandaag gratis (HIER) te downloaden in de Windows Store. Naast het uitbreiden van de gratis functies, is er ook aan een aantal andere zaken gesleuteld.

Zoekfunctie en Discovery
Zo is de zoekfunctie uitgebreid, wat het makkelijker moet maken om de juiste artiest te vinden. Ook wordt de Discovery-feature geïntroduceerd waarmee Spotify voor jou muziek uitkiest die goed bij je smaak past.

Mocht je ook offline je muziek via de dienst willen luisteren, of de reclames beu zijn, dan is het natuurlijk nog steeds mogelijk om een premium lidmaatschap bij de muziekdienst af te sluiten. Ben je meer fan van de desktopversie van Spotify? Bekijk dan deze tien tips die het nog beter voor je maken.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *