Spotify laat je nu onbeperkt nummers opslaan

Spotify laat je nu onbeperkt nummers opslaan

En daarmee heeft de dienst een limiet verwijdert. Je kun nu onbeperkt nummers opslaan bij de Zweedse muziek streamingdienst Spotify.

Als gebruiker van Spotify was je er misschien niet eens bewust van, maar Spotify heeft een limiet voor het aantal opgeslagen nummers. Alleen als echte die hard gebruiker was je tegen dit limiet aangelopen. De muziek streamingdienst had tot voor kort een limiet van 10.000 nummers die je als lid van de dienst offline kon opslaan.

Die limiet om nummers te kunnen opslaan op Spotify is nu verwijderd. Toch moet hier een kleine nuance worden gegeven. Je kunt namelijk 10.000 nummers opslaan op vijf apparaten. De bibliotheek van Spotify bestaat uit meer dan 50 miljoen nummers. Individuele afspeellijsten hebben nog steeds een limiet van 10.000 tracks. Spotify is erg trots op deze aankondiging. Het Zweedse streamingbedrijf zegt dat er al sinds 2014 enorme interesse is vanuit de community om de limiet te verwijderen. Meer info kun je lezen in de community post van het bedrijf.

Spotify zegt de nieuwe mogelijkheid voor opgeslagen muziek in stapjes uit te rollen. Het kan dus voorkomen dat je nu nog een melding krijgt dat je bibliotheek vol is. In dat geval is het een kwestie van geduld hebben. De limiet is opgeheven en zal ter zijne tijd ook effect hebben op jouw Spotify account.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *