Squarephone is een bizarre flexibele telefoon [video]

Squarephone
Aangezien flexibele schermen steeds verder worden ontwikkeld zal het ook mogelijk worden om flexibele telefoons op de markt te brengen. Deze Squarephone is daar een mooi voorbeeld van.

De designers van Studio Bärig hebben een bizarre telefoon ontworpen die slechts 83 gram weegt en een scherm heeft dat je niet alleen kan dubbelklappen, maar ook kan omdraaien. Zo wordt het letterlijk en figuurlijk een heel flexibele telefoon.

Helaas bestaat dit telefoontje momenteel alleen nog maar digitaal, maar zo’n blik in de (verre) toekomst is altijd goed om de fantasie te prikkelen. Feit is wel dat we naar alle waarschijnlijkheid in de toekomst niet meer perse met een enorme telefoon rond hoeven te lopen als we graag een telefoon willen hebben met een scherm van 6 inch (of groter).

Naast opklapbare schermen wordt er immers ook gewerkt aan oprolbare schermen of aan projectie. Met een beetje geluk hebben telefoons over een aantal jaar weer fatsoenlijke afmetingen.

[gv data=”cXwYqjjWGS8″][/gv]

Nog geen reacties

  1. Mag er van mij snel komen. Mogelijkheid om een degelijke smartphone te hebben met een groot scherm en eindelijk ook deftig in de broekzak past. De clamshell blijft een leuk model en op deze manier halen ze er zeker het maximum uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *