Star Trek: Picard is een warm bad voor de fans [trailer]

Auteur: , 2 Reacties
Star Trek: Picard is een warm bad voor de fans [trailer]

Dat gaat als thuiskomen voelen.

Het Comic-Con nieuws vanuit San Diego zal je dit weekend om de oren vliegen. De aankondigingen zijn nu eenmaal groots en ook dit is er weer zo’n eentje. Star Trek komt terug in vorm van een nieuwe serie genaamd Star Trek: Picard. Het toffe nieuws is dat de serie een bekende cast met zich mee zal brengen.

Fans die de series vroeger keken zullen tevreden zijn met de aankondiging. Zo maakte CBS All Acces bekend dat naast natuurlijk Patrick Stewart als Picard ook Jeri Ryan, Jonathan Frakes, Brent Spiner en Marina Sirtis te zien zullen zijn in Star Trek: Picard.

De serie, die begin 2020 te zien zal zijn, komt exclusief naar Amazon Prime. Het is een zeer sterke titel voor Prime, want reken maar dat fans deze serie willen gaan zien. Het laat echter ook het sterk verdeelde landschap zien. Disney+ krijgt de Marvel- en Star Wars-content, Prime heeft Star Trek en Netflix kent zijn diverse sterke Originals zoals bijvoorbeeld Stranger Things. Niet iedereen wil meerdere abonnementen afsluiten. Al die series bij verschillende diensten maakt de wereld van piraterij actueler dan ooit.

Lees ook: Marvel: deze 6 nieuwe films en 4 nieuwe series gaan komen2 reacties

Wat ziet dit er ongelooflijk vet uit!
Piratebay
EzTv
RarBg

Ik kijk er naar uit!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).