Star Wars-fans opgelet! De Force en Obi-Wan zijn met ons

Auteur: , Geen reacties
YES

Gaat het dan toch gebeuren?!

Star Wars-fans worden sinds de herleving van de populaire franchise doodgegooid met nieuwe Star Wars-films en -series en dat komt de franchise niet ten goede. Zo was The Last Jedi een doorn in het oog van veel fans terwijl de daaropvolgende spin-off flopte. Dat zorgde uiteindelijk voor het staken van een langverwacht project, maar er is gelukkig weer ‘hope’.

Disney’s releaseschema bevatte in eerste instantie een slim melksysteem; het ene jaar een hoofdfilm (uit de hoofdtrilogie) en het volgende jaar een spin-off. Dat werkte de eerste twee jaar perfect. The Force Awakens was een geweldige moderne interpretatie van Star Wars terwijl Rogue One een unieke, grauwe en prachtig opgebouwde spin-off was. Bij de tweede poging ging het mis.

Zowel The Last Jedi als Solo werden door een significante groep als slecht ervaren en dat zette Disney aan het denken. Nu blijkt dat de animatiegigant daar niet zo goed in is, want het zette in eerste instantie een streep door een spin-off die eigenlijk helemaal niet fout had kunnen gaan: Obi-Wan met Ewan McGregor.

Nu blijkt dat McGregor aan het praten is met Disney voor een serie op de streamingdienst Dinsey+, zo blijkt uit een bericht van Deadline. De van oorsprong Schotse acteur speelde de iconische Jedi in de originele trilogie en blijft tot op de dag van vandaag een van de meest geliefde karakters uit de betwiste prequels. Als hij aan het project mee zou doen, zou dat bewijzen dat de Force alsnog met ons is.

De acteur heeft al meerdere malen publiekelijk gezegd mee te willen werken aan een Obi-Wan Kenobi-project en de fans zullen het er unaniem over eens zijn dat hij in elk geval een geweldige performance kan neerzetten.

Waarschijnlijk wordt deze spin-off verpakt als serie voor Disney’s streamingdienst. Dat zou de derde serie rondom Star Wars zijn (ja, naast alle hoofdfilms en spin-offs komt er nóg meer Star Wars naar je scherm). The Mandalorian zal gaan over premiejagers in de geest van Jango Fett en Boba Fett. Ook zou er een serie rondom het personage Cassian Andor (Diego Luna) gemaakt worden, die we eerder al zagen in Rogue One.

Foto @Lucasfilm

Lees ook: Dit weten wij over de nieuwste film en toekomst van Star Wars [trailer]Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).