Star Wars Han Solo spin-off heeft eindelijk een naam (video)

Star Wars Han Solo spin-off
Naast de titelnaam is ook de releasedatum officieel bekendgemaakt.

Vorige week was er veel te doen rondom Star Wars. In de Verenigde Staten was het namelijk tijd om de eerste trailer van Star Wars: The Last Jedi te tonen. Dit spoilerfest werd met luid gejoel ontvangen. Na The Last Jedi komt er echter geen officieel Star Wars-deel aan, maar volgt allereerst een spin-off van Han Solo.

Op Twitter gingen al heel wat geruchten rond over de eventuele naam van de film. De filmregisseur maakt in onderstaande video echter korte metten met al deze gokjes en besluit om de naam officieel bekend te maken, namelijk: Solo: A Star Wars Story.

Solo: A Star Wars Story is de tweede standalone film van het Star Wars-universum nadat Rogue One het levenslicht zag vorig jaar. Aan populariteit geen gebrek, want de film bracht qua box office meer dan 1,06 miljard dollar op wereldwijd.

De productie voor de Star Wars Han Solo spin-off was origineel in handen van Phil Lord en Christoph Miller. Nadat ‘creatieve verschillen’ zorgde voor het vertrek van de twee, stapte Ron Howard in het project als regisseur. Over het plot is verder nog weinig bekend, maar voor de release op 25 mei 2018 weten we vast meer.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *