Star Wars trailer levert nu al prachtige fan art (en memes) op

Star-Wars-Kunstwerken-en-memes
Het is Star Wars-fans niet ontgaan dat gisteren de eerste trailer voor The Force Awakens verscheen, het wemelt online namelijk al van de indrukwekkende kunstwerken.

Mocht je gisteren niet online zijn geweest, hier is de nieuwe trailer voor Star Wars Episode VII: The Force Awakens. In de korte video zien we misschien nog niet heel veel, maar meer dan genoeg om de inspiratie van verschillende getalenteerde tekenaars aan te wakkeren. Zo is het lightsaber dat in de trailer verschijnt inmiddels al veranderd in een internetmeme, waarbij fans met elkaar discussiëren of een dergelijk laserzwaard echt zou kunnen bestaan of niet.

Lightsaber-Meme

Light-Saber-Meme

Nieuwe homescreens incoming
Naast flauwe grappen klommen tekenaars ook in het penseel om iconische momenten uit de film vast te leggen. Minder dan twaalf uur na het verschijnen van de trailer doken de eerste kunstwerkjes al op, die bovendien prima fungeren als achtergrond voor je bureaublad of homescreen van je telefoon of tablet. Een korte blik op Tumblr en andere social media leverde onderstaande resultaten op:

Star-wars-kunst

Star-Wars-kunst

Star-Wars-Kunst

Star-Wars-Kunst

Star-Wars-Kunst

Star-Wars-Kunst

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *