Startup komt met slim bierglas dat je korting geeft

Auteur: , 3 Reacties
Glassify

Bier drinken en korting krijgen. Wat wil je nog meer.

De Israëlische startup Glassify heeft een slim concept ontwikkeld. Het bedrijf kwam met een speciale smart cup. Een bierglas met een ingebouwde chip. Gebruikers bestellen een biertje en via de Glassify app wordt het glas gescand. Het volgende biertje dat je gaat bestellen krijg je vervolgens met korting. Dit proces herhaalt zich tot een maximum van vijf biertjes zodat het nog enigszins verantwoord blijft.

Een nadeel van dit concept is dat het desbetreffende café wel deze slimme glazen in huis moet hebben. Het team achter Glassify heeft pilots uitgevoerd in Israël, Europa en Azië en ziet serieuze potentie in het idee. Volgens hen zagen deelnemende bars en cafés een toename van 13 procent in het aantal verkopen.

De app is ook interactief. Je kunt vrienden toevoegen en geld laden op een digitaal saldo. Op deze manier kun je een biertje weggeven, of zelf afrekenen door je smartphone te swipen met het bierglas. Je portemonnee kan zo thuis worden gelaten. Glassify is gratis te downloaden op iOS en Android.3 reacties

Hoe mee je zuipt hoe meer korting. Gaat Brussel nooit goed vinden
@mobieler: Werkt in Brussel ook. Hoe minder je in positieve zin toevoegt aan de EU hoe meer je verdient :P
“pilots uitgevoerd in Israël, Europa en Azië”

Beetje dubbel, want Israël ligt in Azië.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).