Startup komt met slim bierglas dat je korting geeft

Glassify
Bier drinken en korting krijgen. Wat wil je nog meer.

De Israƫlische startup Glassify heeft een slim concept ontwikkeld. Het bedrijf kwam met een speciale smart cup. Een bierglas met een ingebouwde chip. Gebruikers bestellen een biertje en via de Glassify app wordt het glas gescand. Het volgende biertje dat je gaat bestellen krijg je vervolgens met korting. Dit proces herhaalt zich tot een maximum van vijf biertjes zodat het nog enigszins verantwoord blijft.

Een nadeel van dit concept is dat het desbetreffende cafƩ wel deze slimme glazen in huis moet hebben. Het team achter Glassify heeft pilots uitgevoerd in Israƫl, Europa en Aziƫ en ziet serieuze potentie in het idee. Volgens hen zagen deelnemende bars en cafƩs een toename van 13 procent in het aantal verkopen.

De app is ook interactief. Je kunt vrienden toevoegen en geld laden op een digitaal saldo. Op deze manier kun je een biertje weggeven, of zelf afrekenen door je smartphone te swipen met het bierglas. Je portemonnee kan zo thuis worden gelaten. Glassify is gratis te downloaden op iOS en Android.

[gv data=”Wnx-8mD4JXY”][/gv]

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *