Steam biedt dit weekend tal van gratis games aan

Grid-2-Steam
Zeg je weekendplannen maar af, want Steam maakt een aantal geweldige games dit weekend volledig gratis om te spelen.

Bij Steam begint het weekend vroeg, want in de loop van vandaag zal deze gratis actie al van start gaan. Tot en met zondag (Amerikaanse tijd) zijn onderstaande tien games gratis te spelen, zo lang als je wilt. Met een beetje geluk kun je dus je favoriet eruit kiezen en zorgen dat je hem zondag uitgespeeld hebt.

Kortingen
Mocht je na het spelen van een van onderstaande games meer willen, dan komt dat goed uit. Al deze games gaan gedurende dit weekend namelijk flink in de uitverkoop, al wil Steam nog niet zeggen hoeveel korting ze uitdelen. Het enige wat je nodig hebt om dit weekend gratis te kunnen gamen is een Steam account, die je gratis aan kunt maken en waarschijnlijk al hebt als je regelmatig een spelletje op je PC speelt.

Deze tien games worden een paar dagen gratis:
– Awesomenauts
– Blade Symphony
– Company of Heroes 2
– Don’t Starve
– Grid 2
– Injustice
– Killing Floor
– Payday 2
– Trine 2
– XCOM: Enemy Unknown

Geen tijd om ze allemaal te spelen? Wat ons betreft mag je XCOM: Enemy Unknown, Grid 2 en Don’t Starve absoluut niet missen.

5 reacties

    • @Lennart95vdk: Grid is dan ook niet echt een spel die je met een gamepad moet spelen. En al helemaal niet met je toetsenbord. Ik heb Grid 1, 2 én Autosport, speel het met m’n Thrustmaster 458 Italia stuur. Werkt als een tierelier. En ja, ons team, Ramteam Racing, staat in de top 3 (overall) van de wereld, omdat nagenoeg iedereen een stuur heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *