Steam Summer Sale: De 6 dikste koopjes

Tijdens de Steam Summer Sale wordt Gaben een missiah
Daar gaan al je gespaarde zakcentjes weer…

De Steam Summer Sale is het jaarlijkse koopjes-event waarop talloze gamers hun portemonnee aanzienlijk lichten maken. Niet heel gek, want de Summer Sale wordt altijd verrijkt met een boel spotgoedkope must haves. Zonder verdere introductie zijn hier de toppers van deze Steam Summer Sale.

Onder €5,- speedronde
Voordat we uitgebreid beginnen, doen we eerst een kleine speedronde. Tijdens de Summer Sale zijn er namelijk altijd games die letterlijk nog geen 5 euro kosten. Wat dacht je bijvoorbeeld van Middle-earth: Shadow of Mordor, dat voor €3,99 verkrijgbaar is. Of misschien ben je meer van de geniale puzzelklassieker Portal 2 (€1,99). Broforce, de over de top shoot ‘em up is met 75% korting voor €3,49 te verkrijgen. Of wat dacht je van de originele Batman Arkham Asylum (GOTY-editie), nu voor €4,99 op te pikken. Ook horror-favoriet Outlast is voor een prikkie te krijgen; De game kost tijdelijk €2,99.

Grand Theft Auto V – €29,99 (50% korting)
Hoewel Take Two en Rockstar het wat mij betreft helemaal fout aanpakken op sommige gebieden, moge duidelijk zijn dat GTA V toch de beste GTA ooit is. Voor GTA-fans is deze aanbieding dus een no brainer. Ook voor nieuwkomelingen die zestig euro te veel vinden, is deze aanbieding perfect. De game heeft namelijk naast een warrig online deel ook een gigantische singleplayer met een hilarisch, gewelddadig verhaal en uiteenlopende missies. Hoor jij bij de enkeling die niet in het bezit is van GTA? Nu is je kans!
[gv data=”QkkoHAzjnUs”][/gv]


Counter-Strike: Global Offensive – €9,37 (33% korting)

Shooterfans zijn bijna contractueel verplicht om in elk geval ooit één Counter Strike te hebben gespeeld. Deze E-Sport-heavy shooter is nog steeds een van de meest gespeelde games op Steam. Niet gek, want de online gameplay is verslavend en helemaal gebaseerd op skill. Houd dus rekening met een behoorlijk steile learning curve en veel frustratie aan het begin. Naarmate je vordert zul je daarentegen de pracht van CS:GO gaan inzien. Blijf daarentegen wel van de doping af.
[gv data=”RzZ2bWZ_8Ho”][/gv]


BioShock: The Collection – €14,99 (75% korting)

Voor fans van verhalende games is BioShock een goede aanrader. De prachtige omgevingen, unieke sfeer en ijzersterk verhaal zijn slechts een paar van de grote selling points van de BioShock-serie. Maar het beste nieuws is waarschijnlijk wel dat je met 75% korting álle BioShock-content kunt krijgen. Dat wil zeggen: BioShock (Remastered), BioShock 2 (Remastered) en BioShock: Infinite, inclusief alle DLC en season passes. Betere deals ga je niet krijgen.
[gv data=”EsJ55BzIvkE”][/gv]

Assassin’s Creed Bundle – €49,46 (55% korting)
Fans van de Assassin’s Creed-serie moeten nog even wachten op het veelal gelekte Origins. Tot die tijd kun je met de 4 voorgaande delen uit de serie aan de slag. De bundel, bestaande uit Assassin’s Creed IV Black Flag, Unity, Rogue en Syndicate, kost normaal €110,- euro, maar tijdens de sale kun je voor nog geen vijftig euro vier toffe titels binnenslepen. Eén over piraterij in de 18e eeuw, één over de Franse revolutie, één over de weg van een Assassin naar een Templar en één over de industriële revolutie in Engeland.
[gv data=”WTBbwgsyxvg”][/gv]

Sid Meier’s Civilization V: Complete – €11,26 (92% korting)
Voor fans van het strategiegenre is er een wel heel aantrekkelijke deal. De gevestigde en uitermate geprezen Civilization-serie is namelijk voor een absurd prikkie verkrijgbaar tijdens de Steam Summer Sale. Voor iets meer dan een tientje krijg je namelijk Civilization V inclusief alle DLC voor die game. Dat alles bij elkaar is normaal meer dan €130,- waard. Ook is het iets nieuwere Civilization VI in de aanbieding; daar krijg je 40% korting op.
[gv data=”6z5WbNMRe_g”][/gv]

HITMAN: THE COMPLETE FIRST SEASON – €18,79 (66% korting)
Ook de Hitman-reboot is voor een belachelijk lage prijs op te pikken. Het gehele eerste seizoen, goed voor 6 gigantische missies, is van ruim €50,- nu verkrijgbaar voor nog geen twee tientjes. De echte huurmoordenaar haalt hier tientallen uren speelplezier uit. Naast het doorlopende verhaal kun je in de Hitman-reboot namelijk via de Steam Workshop allerlei alternatieve missies downloaden en ook is er een random missie generator in de game geïmplementeerd.
[gv data=”LVqxMCZ3u6k”][/gv]

Welke titels heb jij opgepakt tijdens de Steam Summer Sale? Of blijf je – ondanks een onblusbaar verlangen – toch van Gabe’s bankrekening plunderende acties af? Laat het weten in de comments!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *