Steam Summer Sale – Top 10 dikste koopjes

Pareltjes!
Check hier een aantal dikke koopjes voor gerenommeerde games via Steam.

Pc-gamers opgelet, want het is weer Summer Sale op gameplatform Steam en dat betekent genadeloze klappen voor de bankrekening, nóg meer games die je nooit zult spelen en hopelijk ook wat (extra goedkoop) speelplezier. Om je een handje te helpen check je hier de 10 dikste aanbiedingen binnen een verscheidenheid aan genre’s, met een minimum van 50% korting.

GTA V – €14,99 (50%)
[gv data=”QkkoHAzjnUs”][/gv]
Er gaat geen sale voorbij waar GTA V niet in de aanbieding te verkrijgen is. Niet heel gek, want Rockstar’s open wereld-game waarin je kunt doen wat je wilt is nog steeds een genot om te spelen, al is het maar voor de Online functie. Het is zelfs nu nog (sinds de originele release in 2013) een van de populairste games op Twitch.

Frostpunk – €14,99 (50%)
[gv data=”UxTxUL_8VkA”][/gv]
Voor de strategie-liefhebbers is Frostpunk een stevige aanrader. Het thema is uniek en geweldig door de gameplay verweven. De aarde is namelijk in een nieuwe ijstijd gestort en jij, de burgemeester van een steampunk nederzetting van overlevers, moet iedereen in leven zien te houden.

Assassin’s Creed: Oddysey – €29,99
[gv data=”s_SJZSAtLBA”][/gv]
De laatste game in de Assassin’s Creed-serie kreeg niet voor niets geweldige reviews, want het borduurde voort op de vernieuwingen binnen de serie. Tegelijkertijd speelt het zich af in de Oudheid, wat gewoon een ontzettend toffe omgeving is om allerlei vijanden om te leggen met je geheime pols-messen.

The Witcher 3: Wild Hunt (GOTYE) – €14,99 (70%)
[gv data=”XHrskkHf958″][/gv]
Er is geen enkele game in dit lijstje die een betere (unanieme) score heeft gekregen als The Witcher 3. Deze kolossale RPG van Poolse makelij is werkelijk zo uitgebreid, zo meeslepend en zo vermakelijk, dat iedere gamer met een lichte voorkeur voor roleplaying games The Witcher 3 in huis moet hebben. Naast een immens verhaal, impactvolle keuzes, toffe combat en een hele sloot aan interessante (en grappige) personages is de kaartgame ín deze game ook nog eens goed voor een hoop uurtjes plezier. In dit lijstje vind je geen betere investering dan deze. Oh, er komt tevens een Witcher-serie naar Netflix. Bonustip!

Killing Floor 2 – €9,23 (68%)
[gv data=”PpH8oghfsT8″][/gv]
Voor de liefhebbers van guns en gore is Killing Floor 2 een regelrechte topper. De game is een zogenoemde horde-shooter, wat betekent dat je tegen hordes aan zombies, monsters en ander gespuis moet knokken. Dat doe je met drie teammaten, prachtig geanimeerde wapens en uiteenlopende karakters (en perks).

Squad (alpha)- €18,75 (50%)
[gv data=”PUSU40ytJks”][/gv]
Voor de hardcore shooter-liefhebbers is Squad een unieke ervaring. De militaire simulator combineert toffe vuurgevechten met voertuigen en een realistische hiërarchie binnen de respectievelijke vijanden. Commandant spreekt met sergeant, die met zijn squad van zo’n 9 spelers communiceert in deze 50v50 grootschalige shooter.

Rocket League – €9,99 (50%)
[gv data=”Vawwy2eu5sA”][/gv]
Rocket League is misschien wel de gekste game in deze lijst. Het combineert voetbal met racen, behendigheid met absurde physics en skill met puur geluk. Het doel is om meer punten te scoren dan de tegenstander in een voetbalmatch waarbij je geen spelers, maar auto’s bestuurt. Die moeten tegen een absurd grote bal aanrijden om zo punten te scoren. Geloof me, het is hilarisch, uitdagend en vooral ontzettend leuk!

Divinity: Original Sin 2 – €26,99 (40%)
[gv data=”bTWTFX8qzPI”][/gv]
Okay ik speel een beetje vals; Divinity: Original Sin 2 is niet voor 50% van de originele prijs te verkrijgen, maar het is zo’n verdomd goede game als je van RPG’s houdt. Deze unieke top-down game geeft je de controle om een geheel uniek karakter te bouwen en los te laten in de gigantische wereld. De manier waarom de wereld vervolgens op jou reageert is niet te vergelijken met welke andere game dan ook. Kortom, een must have voor liefhebbers van Dungeons&Dragons, RPG’s en vooral hele goede games.

The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition – €19,99 (50%)
[gv data=”lTjRZ__-278″][/gv]
Hoewel er meerdere (actie) RPG’s in dit lijstje verwerkt zijn, is Skyrim werkelijk unieke. Het verhaal in de vijfde Elder Scrolls is werkelijk meesterlijk geschreven, de game ondersteunt iedere speelstijl, zit tjokvol (geheime) content en is voor een game van zo’n 8 jaar oud nog verdomd mooi. De Special Edition bevat daarbij verbeterde graphics en mocht je dan toch echt klaar zijn met dit pareltje, dan heeft Skyrim een van de grootste modding communities die ik ken. Kortom, ongekend veel plezier voor twee tientjes.

Planet Coaster – €9,49 (75%)
[gv data=”91Kli1Uwk9g”][/gv]
We sluiten deze lijst af met een building en managementgame die als spirituele opvolger van een van de tofste games ooit dient: Roller Coaster Tycoon. Het concept is hetzelfde: jij bouwt een pretpark, huurt medewerkers in en moet meer geld verdienen (om meer attracties neer te kunnen ploppen). Planet Coaster voegt daar veel customization aan toe van het park, voedselkraampjes en achtbanen zelf. Aanrader voor fans van de Roller Coaster Tycoon of management-games in het algemeen!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *