Steve Jobs-beeldje is het perfecte cadeau voor Apple-fans

Steve Jobs
Er is goed nagedacht over dit beeld.

Een Apple-fan in je vrienden of familiekring en je wil iets origineels geven voor de feestdagen? Check dan dit beeld van Steve Jobs van door Dam Toys. De voormalige CEO van Apple wordt in detail herdacht met dit product.

Tim Cook, de huidige CEO van Apple, is een goede zakenman. Echter, zal hij nooit in de schoenen van Steve Jobs kunnen kruipen. Jobs had een bepaalde charisma op het podium dat hem kenmerkte. Je eigen image opbouwen is dan ook niet makkelijk.

De typische trekjes die Jobs had tijdens keynotes zijn verwerkt in het beeld. Zo draagt het beeld uiteraard de kleding die Jobs meestal droeg tijdens een presentatie. Daarnaast komt het beeld met 10 verschillende accessoires en drie afneembare armen. Zo kun je het beeld diverse posities laten aannemen. Posities die zijn geïnspireerd op het gedrag van Jobs.

Halverwege december gaat het beeld in de verkoop. Het is niet bekend wanneer de leveringen gaan plaatsvinden. Het beeld is overigens niet goedkoop. De Steve Jobs-figurine kost maar liefst 193 dollar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *