Stichting Brein wil Torrents Time nu al slopen

Stichting Brein wil Torrents Time nu al slopen
Dankzij Torrents Time kunnen we torrents voortaan in onze browser streamen, maar Stichting Brein wil nu al een einde aan alle pret maken.

Torrents Time is een plugin die het mogelijk maakt om de torrents op The Pirate Bay en Kickass Torrents in je browser te streamen. Je hoeft ze dus niet meer eerst te downloaden voor je films of series kunt bekijken. Daarnaast zorgt Torrents Time ervoor dat Popcorn Time in principe niet meer offline te halen is, want iedereen kan in een handomdraai een eigen server opzetten.

Onze vrienden van Stichting Brein zijn daar vanzelfsprekend niet zo blij mee, zo meldt TorrentFreak. De stichting wil dat de (in hun ogen illegale) plugin offline gehaald wordt en denkt daarvoor te kunnen zorgen omdat de bestanden op een Nederlandse server van LeaseWeb staan. Torrents Time weigert de software offline te halen en vindt dat het geen auteursrechten schendt, dus Brein richt zijn peilen binnenkort mogelijk op LeaseWeb.

We zijn benieuwd hoe de strijd tussen Brein en Torrents Time zich zal ontwikkelen, want iets zegt ons dat het laatste woord in deze kwestie nog niet gezegd is.

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *