Stranger Things seizoen 3 krijgt minder afleveringen

8 afleveringen maar?!
En de producer licht alvast een tipje van de sluier op over het lot van Will.

Smash-hit Stranger Things was in de zomer van 2016 het enige waar serie-liefhebbers het over hadden en het tweede seizoen was een steengoede opvolger van de verrassing over ‘vreemdere dingen’. Dat er een seizoen 3 aan zit te komen is iets wat zeker is, maar fans van de Netflix-show zullen zich moeten verheugen op wat minder afleveringen.

Eerder werd al bekend dat het derde seizoen nog even op zich laat wachten, maar nu laat producer Shawn Levy weten dat het vervolg op de gekke gebeurtenissen zal worden verteld in 8, maximaal 9 afleveringen. “De hoeveelheid afleveringen zal worden bepaald aan de hand van de hoeveelheid verhaal dat spannend is voor ons. We weten precies wat er in seizoen 3 met alle personages gaat gebeuren.” Levy voegt daaraan toe dat hij en de gebroeders Duffer (de schrijvers) de serie niet geforceerd willen rekken met 10 afleveringen per seizoen.

Daarnaast onthult de producent al wat informatie over de inhoud van het derde seizoen, wat goed nieuws gaat zijn voor Will Byers, een van de hoofdpersonen van de afgelopen twee seizoenen. “We gaan Will voor het derde seizoen niet nog een keer door de hel en terug laten lopen. Hij zal weer moeten omgaan met problemen, maar hij zal niet meer al die terging hoeven doorstaan (van het eerste en tweede seizoen, red.), al dwong dat Noah Schnapp zo ontzettend goed te moeten acteren.”

Ondertussen lees je hier hoe belachelijk veel mensen er in de eerste 3 dagen na de lancering begonnen met de serie. Ook schreven we in dit artikel een samenvatting van een aantal (lovende, zo kun je wel stellen) recensies van het twee seizoen. Tot slot namen we de hitserie natuurlijk ook mee in de top 10 tofste series op Netflix in 2017.

Via: Glamour

Eén reactie

  1. Prima. Liever kwaliteit dan kwantiteit. Je ziet het bij The Walking Dead dat elk seizoen veel fillers heeft. Op gegeven moment heb je eigenlijk geen zin meer om te kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *