Stream nu je eigen media gratis naar je televisie

Stream nu je eigen media gratis naar je televisie
Je hoeft alleen maar een app te downloaden.

De populaire media-app Plex heeft aangekondigd dat Plex Media Player gratis gebruikt kan worden. Voorheen konden alleen mensen met een Plex Pass-abonnement de streamingsdienst gebruiken. Daarnaast werkt de app nu samen met andere streamer Kodi.

De Plex Media Player app is dé app als je je computer vaak met je televisie verbindt. Met de app kun je browsen door je media vanaf je computer. Je ziet dan op je televisie een mooie weergave van je eigen content. Hartstikke handig dus als je je hele familie je vakantiefoto’s wil laten zien! Verder kun je met Plex ook je eigen Netflix cloud maken.

De app kun je hier downloaden. Happy streaming!

Eén reactie

  1. Beetje ongelukkig geschreven, ik snapte er weinig van. Je media “vanaf je computer”… Waarom heb ik een app nodig als ik toch al achter m’n computer zit, wat is er mis met Windows verkenner? Ooooh… Bedoel je je media VAN je computer? En bedoel je met je computer met je televisie verbinden, via een kabel? Als een monitor? Waarom heb je dan een app nodig?

    Nadat ik de website heb bekeken denk ik dat het zo werkt: Je downloadt een server app naar je computer, die moet aanstaan om media te kunnen streamen. Je download een player app op het apparaat waar je het wilt afspelen, en je streamt van computer naar apparaat. Handig voor de geripte Grand Tour afleveringen, maar maakt iemand in verder überhaupt nog gebruik van lokale media, anno 2016?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *