Strings: app laat je op ieder moment berichten wissen

Strings-App
Onhandige berichtjes die je in een beschonken toestand verzonden hebt, kun je met Strings heel gemakkelijk achteraf weer verwijderen, zodat je kunt voorkomen dat het nog verder uit de hand loopt.

Strings is de nieuwste concurrent voor sociale berichten-apps als Whatsapp, Snapchat en Facebook Messenger. Het grote voordeel van Strings ten opzichte van deze populaire apps is dat je op ieder moment kunt besluiten dat een onhandig berichtje beter vergeten kan worden. Met een druk op de knop zorg je ervoor dat het stukje tekst van ieders telefoon verdwijnt, zodat je daarna kunt liegen dat je iets dergelijks nooit hebt verstuurd.

Waarschuwing
Als de ontvanger een verzonden foto of video lokaal op wilt slaan, zal hij of zij eerst toestemming moeten vragen. Ook je meest sluwe vrienden die snel een screenshot van het scherm willen maken is Strings te slim af. Zodra er een screenshot gemaakt wordt van jouw bericht krijgen zij een waarschuwing en jij een melding.

Strings-App-Overview

De Strings app is gratis via deze link te downloaden voor je iOS-toestel.

Nog geen reacties

  1. Tot er een String Save app komt, zoals voor Snapchat, die alsnog alles automatisch opslaat zonder dat de verzender daarvan een melding krijgt. Ben trouwens benieuwd of deze messenger voet aan grond gaat krijgen, want Telegram of Wire lukt het ook niet echt, en MessageMe, die toch een redelijke boost kreeg toen bekend was dat Facebook Whatsapp overnam is er zelfs alweer 2 maanden mee gestopt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *