Subtitel Star Wars: Episode VII onthuld

Star-Wars-Episode-Vii
Stilletjes onthulde Disney zojuist de titel voor de nieuwe Star Wars-film.

Het zevende deel in de bekendste sciencefictionserie ooit zal The Force Awakens gaan heten, een naam die ons vooral deed denken aan The Force Unleashed, een middelmatige videogame die zich in het Star Wars-universum afspeelde.

Star-Wars-Tweet

Klaar met filmen
Naast de titel werd ook bekend dat regisseur J.J. Abrams klaar is met ‘principal photography’, wat betekent dat alle live shots met acteurs op de set gefilmd zijn. Er hoeft nu ‘alleen nog’ CGI aan toegevoegd te worden, evenals wat eventuele korte extra scènes. Als bedankje stuurde J.J. Abrams onderstaande kaartje naar de gehele cast en crew.

JJ-Abrams

Wat betekent het?
Tijd om de speculatiemolen een flinke slinger te geven dus. Wat kan The Force Awakens betekenen? We weten dat Episode VII een vervolg is, met een nieuwe generatie karakters, die dus waarschijnlijk ontdekken dat ze The Force hebben. Of The Force staat voor iets anders, dat na jaren van afwezigheid weer ontwaakt.

Met de oude cast die terugkeert en het feit dat het hier om een compleet nieuw Star Wars-verhaal gaat, hebben wij in ieder geval al genoeg redenen om 18 december 2015 naar de bioscoop te rennen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *