Succesvolle Apple-serie See nu tijdelijk gratis te zien

Succesvolle Apple-serie See nu tijdelijk gratis te zien

Succesvolle Apple-serie See nu tijdelijk gratis te zien

Mocht je de serie See nog niet gezien hebben op Apple TV+, dan kan dit wellicht een motivatie zijn.

In 2019 lanceerde Apple de tv-serie See. Het was één van de eerste Apple Originals die te zien waren op de destijds nieuw gelanceerde streamingdienst Apple TV+. Het Amerikaanse techbedrijf trok van alles uit de kast om de serie succesvol neer te zetten. Ster van de show is acteur Jason Momoa. Bekend natuurlijk als het personage Aquaman in de DC-films.

See kreeg een tweede en binnenkort ook een derde seizoen. In aanloop naar de release van het derde seizoen heeft Apple iets leuks gedaan. Je kunt het eerste seizoen van See nu geheel kosteloos bekijken op Apple TV+, de streamingdienst van het Amerikaanse techbedrijf uit Cupertino.

Je moet er wel snel bij zijn. Tot en met 29 augustus is het eerste seizoen te bekijken op de streamingdienst. Gauw aan beginnen dus, anders moet je verplicht bingen om alles nog te kunnen zien.

Voor acteur Jason Momoa is dit niet de enige samenwerking met Apple. Het techebedrijf heeft hem gestrikt voor een nieuwe serie genaamd Chief of War. In deze serie staat de kolonisatie van het eiland Hawaii centraal. De keuze voor Momoa is geen toeval: de acteur is geboren op het eiland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *