SuitPack: Nooit meer een gekreukt pak met deze koffer

SuitPack
Een net pak dat je keurig in je koffer stopt als je op reis gaat, kan tegen de tijd dat je het nodig hebt zijn veranderd in een kreukelbende. De SuitPack zorgt ervoor dat je kleding netjes aankomt op de plaats van bestemming.

Mensen die wel eens rondgelopen hebben met een speciale tas om hun pak in te vervoeren, weten dat die dingen verre van handig zijn, zeker als je een lange reis voor de boeg hebt. De SuitPack is speciaal gemaakt om één pak op een perfecte manier te vervoeren, in een kleine, handige koffer.

Oefening baart kunst
Het kost misschien even wat oefening om je pak op de juiste manier in de koffer te stoppen (zie de video hieronder), want alle onderdelen die in de SuitPack zitten hebben allemaal een eigen functie om jouw pak strak te houden.

Zo zijn er twee blokjes die de schouders van het jasje in vorm houden, en kun je middels een speciaal middenstuk je broek ook veilig opbergen. Niet handig als je haast hebt om je vlucht te halen, maar ideaal om ongekreukt naar je werk te gaan in het buitenland. Voor 149 dollar kun je de SuitPack bestellen via deze link.

[gv data=”6kynSg8xy_c”][/gv]

Nog geen reacties

  1. Ik vind het een heel tof idee, maar tegelijkertijd lijkt het me ook zeer onhandig. In de eerste plaats vanwege die schoudervullingen die je vanaf de uiteindes van de mouwen erin moet steken, en in de tweede plaats omdat dit nog steeds onpraktisch is. Je draagt niet alleen een pak, daar moet ook een overhemd onder en eventueel een stropdas op. Die moet je nu toch weer apart gaan meenemen. en dan kun je net zo goed het hele pak in zo’n kledinghoes meenemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *