Super 73 Hoy Wheels is een zeldzame verzamelaars uitvoering

Super 73 Hot Wheels is een zeldzame verzamelaars uitvoering

Super 73 Hoy Wheels is een zeldzame verzamelaars uitvoering

Deze Super 73 Hot Wheels is een gave samenwerking tussen twee mooie merken. Het resultaat mag er zijn!

Super 73 ken je vast wel als het merk met die hele gave elektrische fietsen. En Hot Wheels is nu ook niet bepaald een merk dat uitleg nodig heeft. Combineer die twee dingen en je krijgt deze gloednieuwe Super73-RX x Hot Wheels samenwerking.

Men nam de Super73-RX, dat is het vlaggenschip model van het merk, en verzon daarbij een speciale Hot Wheels auto. Bij elke aankoop van de Hot Wheels x Super73-RX krijgen kopers een Hot Wheels discast van een Ford Bronco cadeau. De livery op de Ford komt terug op de fiets. Overigens hoef je niet diep in de buidel de tasten als je echt heel graag die Hot Wheels wil hebben. Je kunt de auto ook los aanschaffen.

Het is een behoorlijk exclusieve combinatie. Er worden slechts 24 exemplaren van de Super 73 Hoy Wheels gebouwd. Op de website van het fietsenmerk valt te lezen dat de tweewieler inmiddels is uitverkocht. Aan de bijzondere e-bike hing een prijskaartje van maar liefst 5.000 dollar. Een klap geld, al kun je er misschien vanuit gaan dat vanwege de gelimiteerde oplage die prijs uiteindelijk omhoog schiet. Je weet maar nooit.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *