Super Mario Run de nieuwe hype na Pokémon Go?

Super Mario Run de nieuwe hype na Pokémon Go?
Dat is nog maar de vraag.

Super Mario Run is sinds gisteren verkrijgbaar en wij zijn enthousiast. De wereld keek uit naar de release van het spelletje, dat tijdens het iPhone-event eerder dit jaar werd aangekondigd. Gister was het dan eindelijk zover en dat veel mensen benieuwd zijn naar de game is te zien in de App Store.

De game knalde binnen enkele uren naar de toppositie in het lijstje van de meest populaire gratis applicaties. Of Super Mario Run ook dezelfde gekkigheid teweeg weet te brengen zoals Pokémon Go is nog maar de vraag.

Zo was Pokémon Go vernieuwend dankzij augmented reality, waar Super Mario Run niet heel spectaculair is. Bovendien is de game (op dit moment) enkel verkrijgbaar op iOS. Android heeft een veel groter marktaandeel waardoor een hype sneller mogelijk is. In de toekomst, wanneer de game op Google’s mobiele besturingssysteem wordt uitgebracht, komt hier dus nog wellicht verandering in.

Super Mario Run is gratis te downloaden en beschikt over in-app aankomen. Waarom je de game eens moet uitproberen lees je HIER.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *