Super Mario Run krijgt gigantische update en fikse korting

Auteur: , Geen reacties
Naast Mario is er binnenkort een nieuw personage speelbaar

Itsa meee, Mario!

De overstap van Nintendo-consoles naar iOS en Android zorgde voor veel hype rondom Super Mario Run. Terecht, want de handheld avonturen van de Italiaanse loodgieter leveren dat echte Mario-gevoel op je smartphone. De game wordt vanaf 29 september tevens nog eens extra verrijkt en voor de koopjesjagers: Er is korting op komst!

Update
Super Mario Run is Mario zoals je dat gewend bent, alleen rent hij nu uit zichzelf (vandaar de naam Run). Jij moet hem door een zestal werelden zien te laten rennen, wat erop neerkomt dat je de welbekende Mario-obstakels moet zien te ontwijken door te springen. Binnenkort komt daar daarentegen een nieuwe wereld bij, zo kondigt Nintendo via Twitter aan.

Die wereld – zoals we kunnen beoordelen op een enkel screenshot – zal een bebost gebied beslaan. Overigens is dat niet het enige, want we krijgen ook een nieuwe speelbaar personage. Princess Daisy zal – met haar dubble jump-vaardigheden – de handheld-game verrijken.

Om daar nog een schepje bovenop te doen komt aanstaande vrijdag ook de Remix 10-modus uit. In deze spelmodus voegt de game 10 willekeurige leveldelen bij elkaar om zo een ‘randomly generated’ level te creëren. Op die manier is er dus nog meer speelplezier uit de app te halen.


Korting, korting, korting

Over speelplezier gesproken, tot voorheen was de prijs van Super Mario Run een beetje omstreden. Hoewel Nintendo beweert dat de game niet genoeg voor ze oplevert, was €10,- euro een beetje aan de hoge kant voor een relatief simpele, massaal gespeelde game als Mario.

In de periode van 29 september tot en met 12 oktober kost alle betaalde content daarom slechts €5,- euro, wat in mijn optiek de perfecte en acceptabele prijs is voor een game als deze.

Overigens is de game gratis te downloaden voor Android- en iOS-smartphones, maar door middel van microtransacties moet je vele aspecten van de game ontgrendelen. Om de nieuwe wereld vrij te spelen moet je tevens alle andere werelden hebben uitgespeeld. Profiteer de komende paar weken dus van de korting op Super Mario Run, mits je een echte overal dragende, altijd rennende loodgieter uit Italië bent.

En gelukkig draagt hij een overal, want dan kan niemand tenminste klagen over zijn tepels.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).