Super Mario voor iOS: leuk maar erg duur

Super Mario Run
Nintendo presenteert Mario op de iPhone en iPad.
Nog een paar weken en dan kunnen we eindelijk Super Mario Run spelen op onze iPhone.
Nintendo heeft vandaag bekend gemaakt dat de game vanaf 15 december is te downloaden. De eerste paar levels zijn gratis te spelen. Valt de game in de smaak, dan kun je Super Mario unlocken door eenmalig een bedrag van 9,99 euro te betalen.

Dat is een fors bedrag voor een iPhone-spelletje, maar volgens Nintendo hoef je daarna geen vervelende in-app-aankopen te doen.

Het is niet bekend of Nintendo ook met een Android-versie gaat komen, maar dit is goed mogelijk. Een gameplay video kun je hieronder bekijken.

[gv data=”E39ychZKnDI”][/gv]

De mobiele game kent drie verschillende soorten spelmodi. Zo moet je in de eerste spelmodus zoveel mogelijk munten verzamelen om een hoge score neer te zetten. In de tweede spelmodus is het de bedoeling dat je scores van andere spelers over de hele wereld verbetert.

Je moet de levels in deze modi zo netjes mogelijk spelen en zo min mogelijk fouten maken. Op deze manier raken Toads onder de indruk van je en sluiten deze zich bij je aan. Dit is essentieel voor de derde en laatste spelmodus. In deze modus moet je een eigen Paddenstoelenrijk maken. Aan de hand van munten en Toads die je hebt verzamelt in de vorige twee modi kun je dit rijk bouwen.

Wil je meer weten van dit soort games? Check dan dit overzicht.

En dit zijn de 7 dingen die je moet weten over Pokemon Go.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *