Supersnel internet via Extreme Wireless

Met Angie heb je heel internet door de lucht
Ontevreden met je kabel of DSL internet? Dan is Extreme Wireless iets voor jou..

Netwerkbedrijf Angie wil begin volgend jaar starten met de aanleg van een 10 Gbps draadloos netwerk in Rotterdam en Amsterdam. De internetaanbieder Angie Wireless, zegt een alternatief voor de kabel en DSL te kunnen zijn.

Het draadloze internet wil Angie bereiken door een eigen glasvezelnetwerk aan te leggen. De uitrol van draadloos breedband zou snel en goedkoop uitgevoerd moeten kunnen worden omdat de laatste 100 tot 150 meter via een draadloos signaal (WiFi 802.11ac) gaat. Een abonnement zou 30 euro kosten

Angie biedt nu al abonnementen aan waarbij consumenten tot 1 Gbps aan snelheid kunnen krijgen. De draadloze technologie lijkt veel op 5G, maar toch is er een verschil, Het betreft dus datakabels zonder zendmasten met een hogere doorvoersnelheid dan telecompartijen bieden.

Het Angie-netwerk wordt eerst in Amsterdam en Rotterdam uitgerold. Daarna wil het bedrijf andere grote steden voorzien waaronder Utrecht, Den Haag en Eindhoven. De ambities van Angie zijn groot, erkent Lachman. Binnen een jaar of twee wil het bedrijf 95 procent van Nederland kunnen bedienen met het zogeheten Exteme wireless-aanbod.

[gv data=”BgZOJNdJFcg”][/gv]

Dit bedrijf belooft trouwens hetzelfde...

Als je dan snel internet wilt, is een snelle router ook wel handig…

3 reacties

  1. Jaja, 5 jaar lang hebben ze me beloofd dat ik binnen 3 maanden glasvezel zou hebben.
    Nu de volgende worst. Voorlopig werkt de postcodecheck en het bestellen niet..
    Ik hoop echt wel dat het snel komt, elk k*tdorp heeft glasvezel en in de wereldstad Rotterdam ik geloof op wel 3 plekken.

  2. Dit is niet goed.
    Elektromagnetische straling is schadelijk.
    Dit is meermaals bewezen, maar het word alleen maar meer.
    De mensen die deze bedrijven beheren hebben alleen maar oog voor winst en macht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *