Surface Book met 1TB SSD krijgt flink prijskaartje

Auteur: , 7 Reacties
Surface Book

Microsoft heeft de prijs vrijgegeven van zijn Surface Book met de 1TB-SSD optie. Sla maar met een hamer op je roze spaarvarken.

Bij de lancering van de high-end laptop van Microsoft was er nog geen prijs bekend over de dikste versie. Een Surface Book die beschikt over een Intel i7-processor met een RAM geheugen van 16GB en 1TB aan ruimte op een SSD-schijf. Daar is nu verandering in gekomen en Microsoft heeft er een prijskaartje aan gehangen.

De laptop gaat 3.199,00 dollar kosten. Een flink bedrag, en dan weten we nog niet eens de Europese prijs van het model. De komst van de Surface Book is een daverend succes voor het Amerikaanse bedrijf. Op dit moment worden bestellingen nog wel aangenomen, maar kan Microsoft de komende 7 á 8 weken de laptop nog niet leveren. Dit komt door de enorme scala aan pre-orders van klanten.7 reacties

Ziet er allemaal mooi en netjes uit. Maar het zijn behoorlijke prijzen voor een Microsoft product. Voor de verknochte Windows gebruikers waarschijnlijk een fantastisch apparaat maar men lijkt met dit product te willen concurreren met Apple. Dat zal nooit lukken aangezien Apple mensen vooral voor het OS kiezen. Alle Apple gebruikers die voor het “design” van het apparaat gaan.. tsja dan zijn er wel andere alternatieven en zie hier jullie nieuwe speeltje de Surface Book.
@potjak: Haha, ik denk dat er weinig echte verknochte windows gebruikers zijn. Het is en blijft natuurlijk het OS waar de meeste applicaties stabiel op blijven draaien. Of er echte window hardware die-hards zijn durf ik niet te zeggen. De laatste keer dat ik meer dan
€ 3.000,- voor een computer heb uitgegeven was nooit. Daar zou ik wel een waanzinnige 24/7 binnen 2 uur aan de deur garantie bij willen hebben. (de duurste was iets van fl 3.000,- in 1999).
@potjak: Tja, hier zit dan ook de nieuwste en beste technologie in die op dit moment mogelijk is. En net zoals bij Apple betaal je een premium voor in dit geval het “Microsoft” merk. Het is 100% zeker een concurrerend product, je gaat zoiets niet voor de lol op de markt brengen. Je hoeft trouwens niet verknocht te zijn om voor een Windows-machine te gaan. Als je er tevreden mee bent en je wil nu gewoon eens een zeer specifiek apparaat voor je bezigheden kopen is dit een prima keuze. Zie er bij mij op de opleiding genoeg volk mee rondlopen, het is gewoon rete handig dat je een volwaardige pc ook als tablet kan gebruiken, ideaal.

Er zijn ook genoeg Apple producten met behoorlijke prijzen, afhankelijk van je eisen. Maar de instapper blijft nog steeds overpriced ten opzichte van de concurrentie. En design speelt zeer zeker een rol bij het kiezen van Apple. Er zijn maar weinig mensen die mij een goede onderbouwing kunnen geven waarom ze voor Apple kiezen. Het werkt gewoon als al het andere, maar je wordt sneller gedwongen om een aansluitend device te kopen. En dat is bij Apple gewoon een andere Apple. Gewoon een zeer doordachte aanpak. Als Microsoft in het verleden niet over lijken was gegaan waren ze ook nooit zo ver gekomen.
@potjak: ‘Aangezien Apple mensen vooral voor het OS kiezen’… Dat heb ik nog nooit eerder gehoord. Iedereen die ik ken met een Apple geeft uiteindelijk toe dat ze een Apple kochten omdat ze het gewoon een mooi ding vonden.
Kijk voor iets vergelijkbaars bij Apple, ben je net zo veel, of meer kwijt..
@meatpuppet: Bij een apparaat van die kaliber zal dat best mee vallen. Ben het wel met je eens overigens.
Het is niet een RAM-geheugen van 16GB, maar 16GB aan RAM-geheugen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).