T-Mobile heeft een fittie met ambtenaren

T-Mobile datavrije muziek
Lekker dan… T-Mobile belooft iets dat helemaal niet mag.

Muziek luisteren bij T-Mobile is fijn. Het kost je namelijk geen data. Maar de pennelikkers van De Autoriteit Consument en Markt (ACM) eisen dat T-Mobile stopt met het aanbieden van hun ‘Datavrije Muziek’.

Volgens de autoriteit is de dienst van T-Mobile in strijd met wetgeving over netneutraliteit. Daarnaast zou Datavrije Muziek schadelijk zijn voor de concurrentie onder internetdiensten. Wij vinden het wel lekker dat we maximaal gebruik kunnen maken van Spotify.

Als T-Mobile niet stopt met het aanbieden van de dienst, wordt er per dag een dwangsom van 50.000 euro opgelegd. Dit kan oplopen tot een maximum van 500.000 euro.

De provider erkent dat datavrije muziek niet mag. Maar T-Mobile vindt dat de Europese regels het juist wel toestaan. Dat wordt dus een lekker robbertje vechten bij de rechter.

Datavrije muziek geldt ook voor Apple Music.

Nog geen reacties

  1. Ik hoop dat T-mobile in deze heel hard aangepakt.

    Wat mij betreft mag deze [b]’fuck you'[/b] naar onze wetgever en de vrije marktwerking ze ook wel een jaarwinst van een jaar of 5 kosten.

    De gratis muziek nu, is als het lieve kusje dat je krijgt voor je heel hard in je achterste wordt genomen. Dit ‘cadeautje’ is als het paard van Troje om uw recht op netneutraliteit totaal kapot te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *