T-Mobile-klanten sms’en voortaan gratis binnen de EU

T-Mobile-SMS
En ze bellen twee uur per maand naar EU-landen met hun bundelkosten.

Alleen de internetbundels blijven hetzelfde wat betreft de prijzen in het buitenland. T-Mobile kondigde vanochtend verschillende prijswijzigingen aan die allemaal betrekkingen hebben op de EU. Sms-berichten versturen is helemaal gratis, mits je je binnen de EU bevindt. Dit betekent ook dat gebeld worden volledig gratis is. De roamingkosten worden in de nabije toekomst afgeschaft.

Bellen
Maandelijks kunnen klanten van T-Mobile ook twee uur lang bellen naar landen binnen de EU, hiervoor wordt dan je bundel gebruikt die je ook gebruikt om naar Nederlandse nummers te bellen. Na de twee uur wordt het tarief automatisch weer omgezet naar het buitenlandtarief van 30 cent per minuut.

De nieuwe tarieven worden voor nieuwe abonnees per 19 januari geactiveerd. De prijzen voor deze abonnementen worden op 16 januari onthuld. Of en hoe bestaande klanten over kunnen stappen naar een dergelijk abonnement is nog niet bekend. Een mooie actie dus, al is de vraag hoeveel mensen in de tijd van WhatsApp, Telegram en Facebook Messenger nog regelmatig een sms-bericht verzenden of ontvangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *