T-Mobile laat je straks gratis muziek streamen

Auteur: , 1 Reactie
T-Mobile laat je straks gratis muziek streamen

Afgelopen woensdag tijdens de wedstrijd Australië - Nederland presenteerde de baas van T-Mobile een aantal nieuwigheden.

Zo zal je straks gratis naar je favoriete muziek streamingdiensten kunnen luisteren. Voor de diensten zelf zal je nog wel moeten betalen, maar het kost jou geen dataverbruik meer. Je kan dus straks onbeperkt naar je favoriete nummers blijven luisteren zonder dat je data erdoor wordt opgeslokt.

De streamingdiensten zoals Spotify en iTunes Radio zijn al inbegrepen. Mocht jezelf een andere favoriete dienst hebben dan kan je deze toevoegen in de hoop dat T-Mobile deze dienst ook opneemt in zijn programma.

Naast de bestaande muziek streamingdiensten komt T-Mobile in samenwerking met Rhapsody ook met een eigen dienst. In Amerika zal deze dienst Rhapsody unRadio gaan heten. Voor vier dollar in de maand krijg je dan de beschikking over meer dan 20 miljoen nummers die je onbeperkt en zonder reclame kan beluisteren.

Op dit moment lijkt de site van T-Mobile nog niet helemaal te werken waardoor ook nog niet duidelijk is wanneer en of de dienst in Nederland beschikbaar komt. Met de komst van 4G LTE en het snellere 4G LTE-A zal dit in ieder geval een hoop data kosten gaan schelen voor gebruikers. Nu is het wachten op de andere providers die ongetwijfeld met een vergelijkbaar aanbod gaan komen.1 reactie

En hoe zit het dan met Deezer die standaard wordt aangeboden met de abonnementen? Valt deze dan niet hieronder?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).