T-Mobile lanceert zieke Galaxy Note 8 actie: 1 + 1 gratis!

Auteur: , 2 Reacties
Kies er maar een... Je krijgt hem gratis

But why?

Yup, je leest het goed. De Samsung Galaxy Note 8 is nog niet zo gek lang uit, maar T-Mobile begint nu al met het stunten met het toestel. Als je de Galaxy Note 8 aanschaft, krijg je er een tweede gratis bij. Je kunt in plaats van een tweede Note 8 ook kiezen voor de Galaxy S8 of S8 Plus, zo meldt Androidauthority. Er zit natuurlijk wel een klein addertje onder het gras.

Je koopt namelijk wel eerst 2 telefoons. Stel je wil de Note 8 en een gratis tweede Note 8. Je betaalt dan $210 dollar per toestel vooraf, plus $30 dollar per maand per toestel voor 24 maanden. Pas na die twee jaar, als het toestel helemaal van jou is, kun je via deze pagina je geld terug vragen voor de tweede Note 8. Je krijgt dan een voorbetaalde MasterCard met het bijbehorende bedrag erop. Mocht je een goedkopere Galaxy S8 erbij nemen, dan krijg je uiteraard het goedkoopste toestel cadeau.

Waarom T-Mobile de bovenstaande actie in leven heeft geroepen is mij een raadsel. Natuurlijk klinkt het op het eerste gezicht als een prima deal, maar what’s in it for them? Ergens vertrouw ik het niet helemaal. Ook moet de gebruiker maar net geld hebben om maandelijks een tweede abonnement te bekostigen voor een toestel. En wat nou als T-Mobile (om wat voor reden dan ook) binnen die 2 jaar failliet gaat?2 reacties

Clickbait bagger.
Sigaar uit eigen doos.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).