Taylor Swift op 1 in iTunes met een liedje vol ruis

Auteur: , 2 Reacties
Taylor Swift op 1 in iTunes met een liedje vol ruis

De 24-jarige zangeres wist iTunes in te pakken met een track waarop niets te horen was. Waren iTunes-gebruikers dan zo blij dat ze eindelijk een keer haar mond hield?

Wist de 24-jarige zangeres onlangs nog de Tumblr-gemeenschap gek te krijgen met haar no it’s becky-shirt, dit keer scoort ze internetpunten door iTunes te bestormen met een track van 8 seconden. Een track waarop niets is te horen, behalve ruis.

De fans van La Swift zagen de humor er blijkbaar wel van in en het kochten ‘m masaal, waardoor het liedje – met de weinig inspirerende naam ‘Track 3’ – op nummer 1 kwam te staan in de Canadese iTunes-hitlijst.

Er lijkt echter geen opzet in het spel. Bij het uploaden van Swifts nieuwste album 1989 is namelijk iets mis gegaan, waardoor de derde track alleen maar uit 8 seconden ruis bestond. De fout is inmiddels hersteld.

De nummer twee en drie werden trouwens ook door Swift ingenomen in de iTunes Top 30.
Taylor Swift op 1 in iTunes met een liedje vol ruis2 reacties

“De fans van La Swift zagen de humor er blijkbaar wel van in en het kochten ‘m masaal, waardoor het liedje – met de weinig inspirerende naam ‘Track 3′ – op nummer 1 kwam te staan in de Canadese iTunes-hitlijst.”

Wat een stel sneue meelopers zijn die “la swift” fans.
tering lekker wijf.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).