Te gek: Mario Kart komt er ook als Monopoly-spel

Te gek: Mario Kart komt er ook als Monopoly-spel
Zoek niet verder. Jij hebt het sinterklaas of kerstcadeau voor 2018 al geregeld.

We leven in een digitale wereld, maar soms is er niets leuker dan een ouderwets bordspelletje. Wat als je deze twee werelden samenvoegt met een vleugje Nintendo? Dan krijg je Monopoly Gamer: Mario Kart. Het is de opvolger van de reeds bestaande Super Mario Bros 8-Bit Monopoly.

Net als bij het vorige bordspel, kun je bij Monopoly Gamer: Mario Kart als speler karakters uit het spel kiezen. Men kan aan de slag met Mario, Princess Peach, Luigi en Toad Mario Kart. Spelers kunnen Power-Up Boosts vrijspelen om coins te verdienen en er zijn speciale Kart-kaarten waarmee gebruikers bezittingen kunnen ontgrendelen.

De ‘Start’ is in dit geval ook een echte start, want men kan strijden voor een Grand Prix kaart. Daarnaast krijgt iedere speler 200 Kart coins bij het passeren van de start. Kijk wel uit voor de bananenschillen! Monopoly Mario Kart is via GameStop in de VS reeds verkrijgbaar en komt deze zomer naar andere retailers. Nieuwe karakters in de vorm van Bowser, Donkey Kong en Yoshi komen in de herfst naar het bordspel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *