Te koop: de Hawaïaanse villa van een Pixar-baas

Pixar
Want met goed animeren kan je een hoop geld verdienen.

Naast aandacht voor tech en techcultuur, zetten we op Apparata geregeld de spotlight op mensen achte de techniek. Vandaag een kijkje in het leven van Ed Catmull, de Amerikaan die in 1986 aan boord kwam bij het door Steve Jobs opgerichte Pixar, waar hij furore maakte met het RenderMan renderingsysteem dat gebruikt werd in films als Toy Story en Finding Nemo. Anno 2015 is hij met zijn 69 jaar president van zowel Pixar Animation Studios als de Walt Disney Animation Studios. En leeft het goede leven.

Te koop: de Hawaïaanse villa van een Pixar-baas

Waarom die aandacht voor Ed? Wel, hij heeft zijn riante villa op Hawaii in de verkoop gedaan. Een optrekje met zeven slaapkamers, negen badkamers, een groot zwembad en een alleraardigst stukje privéstrand. Het is gelegen in Kailua, op het eiland Oahu. Wie zijn hand wil leggen op dir paradijselijke stukje onroerend goed van een bekende informaticus moet volgens Realtor.com $20.1 miljoen ophoesten, omgerekend €17 miljoen.

[lg_folder folder=”0_Divers/Villa_Ed_Catmull_Hawaii/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Nog geen reacties

  1. Prachtige woning, maar om er dan een zinken dak op te leggen… Vind ik niet passen bij de rest van de villa + omgeving.
    Maar de hamvraag is natuurlijk: Hoe groot is de garage?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *