Te koop: het allerlaatste stukje Hyves

Te koop: het allerlaatste stukje Hyves
Een laatste relikwie van het meest succesvolle internetbedrijf dat Nederland ooit gekend, maar onder de vleugels van TMG niet kon wedijveren met de Facebooks van deze wereld. Van dat stukje Hollandse trots is nu het originele gevellogo te koop.

Wie nu naar Hyves.nl surft komt terecht op een gameplatform voor 30+ vrouwen terecht. Het gele sociale platform is dood, de dansende banaan is ten grave gedragen en niemand rouwt erom. Nou ja, bijna niemand.

Wie echter vol nostalgische gevoelens zit kan nu zijn slag slaan. Voor 3FM Serious Request wordt het twee meter lange gevellogo geveild dat jarenlang de ingang van Hyves HQ aan het aan het Amsterdamse Frederiksplein sierde.

Uit de advertentie:

“Dit is een serieus cult object, iedereen die ook maar een heel klein beetje gevoel heeft voor sociale geschiedenis moet dit hebben. Werk jij bij een internetbedrijf of heb je nog een lampje nodig voor naast je bed? Ben jij net als Coen Swijnenberg fan van de dansende banaan OF kan je echt geen definitief afscheid nemen van jouw oude vertrouwde Hyves-profiel. Bied dan nu op deze unieke kans. Lang leve HYVES!!”

Het hoogste bod staat op dit moment op €140. Bieden op de lichtbak kan HIER.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *