Teaser: nieuwe OnePlus 6 variant (video)

Auteur: , Geen reacties
OnePlus 6 Silk White Limited Edition

Gaat OnePlus scoren met deze speciale editie?

De OnePlus 6 gaat wederom als een tierelier. Nadat de voorgaande toestellen ook enorm in trek bleken te zijn, heeft OnePlus nu met de OnePlus 6 alweer een razendsnel toestel met hoogwaardige specs voor een relatief vriendelijk prijsje. Het bedrijf wil echter maar wat graag inhaken op haar eigen succes, en dat doet het via belangrijke YouTube-sensaties.

Op Instagram plaatste YouTuber MKBHD (Marques Brownlee) een foto van de OnePlus, met daaronder een nog niet eerder verschenen variant. Het gaat hoogstwaarschijnlijk om een rode OnePlus 6. Qua uiterlijk lijkt er op de kleur na niets veranderd aan het design, waarover de meningen nogal uiteen lopen.

🤔

A post shared by Marques Brownlee (@mkbhd) on

Het is niet voor het eerst dat OnePlus met een speciale versie van haar smartphone komt. Zo had het vorig jaar al een rode versie van de OnePlus 5T gelanceerd, maar dan een iets andere tint rood. Deze kleur lijkt namelijk niet op het ‘Lava Red’ van de 5T.

Nadat MKBHD de teaser online had geplaatst, duurde het niet lang voordat OnePlus zelf met een bijzondere teaservideo kwam. Het ziet er naar uit dat de release van de speciale versie op 2 juli plaats zal vinden.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).