Netflix Teaser: The Defenders, dit smaakt naar meer

The Defenders
De nieuwe Netflix Original-serie laat niet lang meer op zich wachten.

Hoewel Iron Fist niet bepaald in de smaakt valt bij iedereen, kijken ze bij Netflix al uit naar volgende superheldenserie. In een speciale teaser zien we de eerste beelden van Marvel’s The Defenders.

In de nieuwe serie worden we getrakteerd op maar liefst vier superhelden, bestaande uit: Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage en Danny Rand (Iron Fist). Al deze personages hebben al een eigen Netflix-show. In de serie nemen zij het op tegen een nog onbekende schurk, gespeeld door de oude maar bekende Sigourney Weaver.

In de vrijgegeven teaser zien we een schimp van de superhelden in een lift. Hoewel alle vier de personages nogal vreemd gedrag vertonen, wordt de scène nog een stuk aparter wanneer Jessica Jones opmerkt dat er een camera boven in de lift hangt. Ze twijfelt geen moment en slaat de camera het hiernamaals in.

Op het moment dat de camera het voor gezien houdt, blijft er een bepaalde reeks getallen rechtsboven hangen. Het blijkt dat de code staat voor 18 augustus 2017, de datum waarop de première van The Defenders plaats zal vinden.

[gv data=”ngpuw41IqPk”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *