Tech Talk: Jack Ma en Elon Musk kruisen verbaal de degens

Auteur: , Geen reacties
elon-musk-jack-ma-discussie

Eerste gezamenlijke optreden loopt uit op inhoudelijke discussie.

Jack Ma, oprichter en eigenaar van Alibaba en Elon Musk, uiteraard bekend van Tesla, The Boring Company, zijn plan om ruimtereizen mogelijk te maken en meer bijzondere initiatieven, zijn misschien wel de twee meest invloedrijke tech-kenners ter wereld. Toch waren zij nog nooit samen op één evenement te zien geweest. Dit klopte tot vanmorgen vroeg Nederlandse tijd, want toen deelden de twee tech-legendes voor het eerst een podium tijdens de WAIC (World Arteficial Intelligence Conference) in Shanghai. De heren gingen ruim drie kwartier met elkaar en met kijkers, die vooraf vragen mochten stellen in gesprek.

Zij bespraken onder meer onderwerpen als de toekomst van kunstmatige intelligentie, robotisering, onderwijs, autonomie en hun levenservaringen. Het werd een boeiend gesprek waar voor de aandachtige volger genoeg informatie over de toekomst van onze technologie te vinden was.

De discussie verliep vriendelijk en werd alleen pittig toen de heren de toekomst van kunstmatige intelligentie bespraken.

Het hele gesprek kun je hier terug vinden.

Wanneer je het hele gesprek van 3 kwartier wat lang vindt kun je ook deze samenvatting bekijken.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).