Tegenvallende 6s-verkoop, Apple brengt nieuwe reclames

Auteur: , 8 Reacties
iPhone 6s

Volgens verschillende bronnen zouden de bestellingen van de nieuwste iPhones tegenvallen en als gevolg van de berichten nemen de aandelen een dip. Prompt komt Apple met twee nieuwe reclames (die je in deze post kunt bekijken). Toeval?

Het laatste bericht komt van een analist van Credit Suisse, die in een interne memo stelt dat een check bij de Aziatische productieketen laat zien dat er veel minder toestellen worden besteld dan verwacht. Analist Kulbinder Garcha schrijft in de memo:

“In our view, the continued weak supply chain news could weigh on Apple shares for the next few weeks/quarters,”

Een maand geleden kwam er van deze bank al een soortgelijk bericht. Als gevolg daarvan daalde de koers van het aandeel Apple van $118,73 naar $117,34.

Ondertussen zijn onlangs twee nieuwe reclames gelanceerd, waarin onder meer ‘Hey Siri’, 3D Touch, en Bluetooth connectivity van de 6s worden aangeprezen. Zou het helpen?

Bekijk de spots:8 reacties

Ze. Missen. Innovatie….. Al een lange tijd
@rdamnn: Roze is toch best innovatief :)
@rdamnn: wat heeft samsung nog voor innovatie gebracht? Buiten een schil die al jaren hetzelfde is. Of HTC?


Je kan niet voortdurend innoveren. Wat verwachten jullie? Een smartphone waarop je kan bakken en braden, nadat je je ermee geteleporteerd hebt?
@luxaeterna: Apple is wel degelijk aan het innoveren.. 3d touch noem ik innovatief. Daarnaast gaan de specs gewoon omhoog en zit misschien de meeste innovatie in IO9. Dit geldt in veel gevallen ook voor android en de vele toestellen die daar mee gemoeid zijn.

Wat men elke keer op hoopt is: ‘revolutie’. En dat is er niet. De markt wordt volwassen en het product evolueert. De veranderingen zijn er echt maar alleen zichtbaar op langer termijn.

Toch denk k dat er nog wel de nodige revolutionaire innovaties mogelijk zijn. Ik hoop nog altijd op een telefoon die je in een dock kunt plaatsen en dat het gelijk een volwaardige pc is. Samsung heeft iets wat in deze richting neigt.Misschien een Ubuntu-phone?

– Daarnaast kunnen diensten zoals Siri veel beter worden.
– Ook home-automation i.c.m. je telefoon. Waanzinnig dat ik nog steeds mijn deur moet openen met een sleutel.
– Betalen via telefoon komt er al aan.
– Uiterlijk: doorzichtige telefoon, opvouwbare telefoon

Ik durf te wedden dat je een zooi tweakers bij elkaar zet dat je zo een flinke lijst met nieuwe innovaties kunt komen…
Moet wel toegeven dat het plaatje wat jullie gebruiken van behoorlijk slechte kwaliteit is en daarnaast een iPhone 6 laat zien i.p.v. een 6S.
Is dat heel raar dan? Heb de 6S geen moment overwogen. De 6 is nog steeds een zeer goede telefoon en het aantal redenen om te upgraden is echt miniem, zelfs uiterlijk zijn de verschillen te verwaarlozen.
Bij apple is de moto. Maak het nog duurder om het exclusief te maken. Blijkbaar zit bij de consument daar een grens aan
@arnold_jansma: intussen blijft zelfs de 4s updates krijgen. Wie doet dat na?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).