Teh Fuh: N-Korea claimt uitvinding kater-vrije alcohol

Auteur: , 2 Reacties
Kim Jong Un

Leve het communisme.

Niet alleen een waterstofbom, maar ook kater-vrije alcohol behoort tot de technologische innovatie die Noord Korea’s topwetenschappers de afgelopen tijd wist te bewerkstelligen. Pyongyang Times, een krant in handen van het regime, zoals elke krant in Noord Korea, zegt dat een nieuwe productiemethode van de lokale drank Koryo (een zeer smooth drankje met ginseng als basis-ingrediënt en een alcoholpercentage van tegen de 40%) ervoor zorgt dat men er onmogelijk nog een kater aan over kan houden. Het heeft allemaal te maken met het gebruik van rijst in plaats van suiker in het productieproces.

In het nieuwsbericht staat te lezen:

“Koryo Liquor, which is made of six-year-old Kaesong Koryo insam, known as being highest in medicinal effect, and the scorched rice, is highly appreciated by experts and lovers as it is suave and causes no hangover.”

Een link ontbreekt trouwens vanwege het offline-karakter van Noord Koreaanse propaganda. Nog niet zo lang geleden verspreidde het land meer dan een miljoen flyers, waarop onder meer stond te lezen dat Jong-Un al op zijn derde kon autorijden.

Of en wanneer Koryo in het Westen beschikbaar komt is niet bekend, maar we vermoeden: nooit.2 reacties

Hahahaha wat een BS… het maakt geen reet uit op welke wijze de suikers worden verkregen.. rijst, bieten, fruit, etc.. tijdens het fermenteren wordt dat allemaal alcohol.. en daar is maar 1 drinkbare soort van: ethanol. Er bestaat geen katerloze alcohol.. Alcohol verdrijft vocht. Dus hoe meer drank je naar binnen giet.. hoe meer je uitdroogt. Wat een waanzinnige paradox is dat toch. En dat uitdrogen DAT veroorzaakt de kater. Dat geeft vaatkramp (wat wij kennen onder het woord: hoofdpijn..) enz enz.

Er is maar 1 remedie tegen een kater.. een uur voor het slapen met de alcohol stoppen en dan 3 a 4 glazen water naar binnen klokken voor je je ogen dicht doet.
Eindelijk een reden om naar Noord Korea te emigreren?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).