Telefoonhoesjes gemaakt van gecrashte auto’s

Auteur: , 8 Reacties
Telefoonhoesjes gemaakt van gecrashte auto onderdelen

Dat is ook een manier om aandacht te vragen.

Met je smartphone spelen achter het stuur is inmiddels een serieus probleem binnen de maatschappij. Over de hele wereld doen automobilisten het, terwijl overheden proberen maatregelen te bedenken om het gebruik van de smartphone tijdens het rijden terug te dringen.

De Zweedse tak van Volkswagen heeft een creatieve manier gevonden om het onderwerp onder de aandacht te brengen. Het merk heeft 153 hoesjes laten maken voor de iPhone 8. De cases zijn gemaakt van onderdelen van gecrashte auto’s. Zo hoopt het autoconcern mensen te laten beseffen dat het levensgevaarlijk is om een toestel in de hand te hebben tijdens een autorit.

Een case kost 599 Zweedse kronen. Dat komt omgerekend neer op zo’n 57 euro. De opbrengsten van de verkoop komen in zijn geheel ten goede aan de Trafikskadefonden. Dit is een organisatie in het Scandinavische land die slachtoffers van auto ongelukken helpt met het revalideren.8 reacties

Moet ik nou net weer een 8 Plus hebben. Vind ze er best leuk uitzien namelijk.
incoming comment van turbobrick die begint t zeiken over het feit dat dit alleen voor de iphone is in 3, 2, 1:…
Als ze de VW’s die vanwege dieselwagen staan te verrotten op de opslagplaatsen in de USA meepakken. Kunnen ze heel Amerika voorzien van hoesjes….!
Mooi voor @hhitalia
Is eigenlijk best een koopje! Als je op de site van Apple een echt metalen hoesje wil kopen ben je minstens het dubbele kwijt
@gulli: of je koopt voor nog geen 5 euro een op Aliexpress :p
@nickert: dat vind ik hetzelfde als een dikke auto rijden en bij de Tango tanken.. of imitatie velgen met Ling Long banden… no-go dus ;)
@stuko: alleen al voor het stimuleren van Nederlandse ondernemers zal ik niet via aliexpres bestellen. Zelfs niet sls die ondernemers hun spullen daar zelf halen. Maar dan moeten ze het wel al zelf daar gehaald hebben en niet op mijn naam in China bestellen en naar mij laten opsturen, anders krijgen ze het retour.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).