Tell Sell-reclame voor ondergoed gaat viral [video]

QVC Reclame
Vrouwen met ronde vormen in strak ondergoed een hit op het internet? Wat?

Een uitzending van QVC, een Amerikaanse variant van Tell Sell (hier in Britse uitvoering), is viral gegaan nadat deze werd geüpload naar YouTube. Hoewel het fragment al sinds april op het videoplatform staat, bereikt het pas de laatste dagen grote aantallen kijkers, sinds hij werd gepost op de site Unilad. Inmiddels staat de teller op 1,3 miljoen, terwijl het er gisteren nog zo’n 700.000 waren.

Televisie waar het grootste deel van de mensheid zich kapot aan ergert die opeens een onverwachte hit wordt, hoe komt dat? Het zou iets te maken kunnen hebben met het feit dat het hier A) bijzonder strak ondergoed betreft en B) de vrouwen nogal goed gevormd zijn – hoewel dat een kwestie van smaak is natuurlijk.

Op YouTube vindt men in ieder geval van wel, want daar regent het grappige, serieuze of regelrecht creepy complimenten. Met name de blonde Sammi Marsh kan op waardering rekenen. YouTube-gebruikers vragen zich onder andere af hoe de cameraman zo’n goede prestatie kon leveren met één hand en ook worden er behoorlijk wat opmerkingen gemaakt over de inderdaad keiharde tepels van de modellen.

Bekijk het meesterwerk hier:

[gv data=”neBBqkH8cbU”][/gv]

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *