Temple Run app behaalt 1 miljard downloads

Temple Run app behaalt 1 miljard downloads
De populaire Temple Run serie heeft gezamenlijk de mijlpaal van 1 miljard downloads gehaald.

Dit is het tweede spel na Angry Birds die dat aantal downloads weet te halen. Dat is inclusief de 20 miljoen donwloads die Temple Run 2 al binnen vier dagen wist te behalen. De originele Temple Run is sinds augustus 2011 te downloaden. Deel 2 is sinds januari vorig jaar beschikbaar. Het aantal downloads is een combinatie van beide spellen op zowel iPhone, Android en Windows toestellen.

Het spel dat is ontwikkeld door Imangi blijkt uit cijfers enorm populair onder vrouwen. Bijna 60 procent van alle spelers is namelijk vrouwelijk. Daarnaast wordt het spel het meest gedownload in China, waar maar liefst 36 procent van het totaal aantal downloads vandaan komt.

In Temple Run is het de bedoeling dat je door middel van te swipen je karakter op het scherm van links naar rechts stuurt of over obstakels heen laat springen. In de tussentijd wordt je achternagezeten door een leger apen. Terwijl je alle obstakels ontwijkt moet je munten verzamelen en kan je power-ups gebruiken.

Nog geen reacties

  1. “Het spel dat is ontwikkeld door Imangi blijkt uit cijfers enorm populair onder vrouwen. Bijna 60 procent van alle spelers is namelijk vrouwelijk”

    Iets meer dan de helft dus…valt ook wel meer mee 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *