Tesla CEO Elon Musk over games [video]

Auteur: , Geen reacties
Elon Musk

De Tesla- en SpaceX CEO is niet vies van een spelletje.

Je zou wellicht denken dat iemand als Elon Musk echt geen tijd heeft om games te spelen. Niets is minder waar. Ook over dit onderwerp kan de Tesla-baas namelijk gewoon meepraten! Onlangs legde Musk een interview af met Sam Altman van Y Combinator. Een firma dat startups helpt om het bedrijf van de grond te krijgen.

Na afloop praatte Altman en Musk nog even na en kwam het onderwerp ‘games’ ter sprake. Dit was geen onderdeel van het interview, maar de camera draaide nog wel en dat leverde leuke beelden op. De video is door Y Combinator gedeeld op YouTube.

In het gesprek komt naar voren dat Overwatch momenteel Musk’s favoriete game is. Een ├ęchte gamer is de ondernemer overigens niet. Zo praat Altman over The Last of Us en deze (zeer) bekende game van Naughty Dog had Musk nog niet geprobeerd. “Ik heb er wel goede dingen over gehoord”, aldus de 45-jarige Zuid-Afrikaan.

Musk prijst Blizzard, de ontwikkelaar achter Overwatch. Want naast laatstgenoemde game spreekt de Tesla CEO ook over Hearthstone, een andere game van Blizzard. Het laatste deel van Deus Ex kon Elon dan weer niet bekoren. De video check je hieronder.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).